Братът на Меган Маркъл подхвана принц Хари: Не се мотай, момче, взимай я!

Гласувайте за статията

Баткото не Меган Маркъл подюрка принц Хари да й предлага вече брак!

„Предлагай брак на сестра ми, защото тя е „гореща стока“, изцепи се в национален ефир 51-годишният Томас Маркъл. Дали огромното му желание сестричката му Меган Маркъл да стане част то кралското семейство е свързани с желание за лична облага или просто й мисли доброто, преценете сами!

Томас заяви още, че чаровната Меган Маркъл просто е родена да бъде принцеса, въпреки че не тече синя кръв във вените й. Явно щом съдбата й е отредила самата тя да не бъде с благородническо потекло, то нейният любим да е истински принц. Актрисата и Хари все още крият любовта си, въпреки че вече е ясна за целия свят.

„Надявам се, че принц Хари ще й предложи брак. Тя е гореща стока в момента, по-добре да свърши тази работа. Много се гордея, че Мегън е успяла в живота. Още от първия ден след раждането й бе ясно, че тя е орисана за големи дела. Тя винаги е била принцеса. Тя така се държи още от първия си ден на този свят“, заяви братът на Меган Маркъл.

Всички обичат Меган Маркъл и принц Хари

Всички обичат Меган Маркъл и принц Хари

Отсега и самият той дава заявка да бъде ярък образ в медийното пространство. Явно и той е поблазнен от светския шум, но не е успял да материализира мечтите си. А покрай сестра си ще обере малко от звездния блясък, който тя пръска наоколо, пише blitz.bg.

Меган Маркъл и принц Хари ще имат своята първа публична изява този месец. Престолонаследникът ще посети родината на любимата си и двамата ще вземат участие в игрите Invictus Games в Торонто.

Красивата актриса като малка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар