Устатият шеф Петров реве като бебе в Къщата!

Гласувайте за статията

Шеф Петров се разплака като бебе пред всички!

Само две седмици след старта на Вип Брадър шоуто се тресе от интриги и скандали. Звездите вече не могат да се дишат един друг и всеки е срещу всеки.

шеф Петров

Шеф Петров избухна в плач пред всички съквартиранти

Непрекъснато скандали предизвикват Миглена Каканашева – Мегз и пиперливият готвач шеф Петров. Той не спира да се конфронтира с всеки, който не е на неговата страна.

Първи под удара му попадна журналиста Антон Стефанов. Топ кулинарят не може да го понася, защото той се присмива на кулинарните му вкусотии.

Шеф Петров избесня най-вече когато Стефанов му се подигра заради лекцията за приготвяне на таратор, по нова, иновативна теория. Заради което на запад биха му платили пет хиляди в евро, а той прави подарък лекцията си към съквартирантите.

Заради което той не спря да нарича журналиста с всякакви гнусни определения. Дори го нарече „мишок” и му заяви ,чуе като умре едва ли трима човека ще отидат на неговото погребение. „Дори и котките ще те напуснат”, пророкува в див бяс шефа.

Но двете близначки Алекс и Влади накараха шеф Петров да пролее поредните сълзи и сополи в шоуто.

Двете къдрокоски трябваше да изпълнят поредните заповеди на Големия брат. В противен случай и двете изхвърчат от играта.

Една от мисиите на Влади бе да изсипе килограм сол в „магическите манджи” на готвача. Задачата бе направо непосилна. Младата певица трябваше да я свърши за двадесетина минути.

Защото шеф Петров непрекъснато бдеше над кулинарния си шедьовър с боба. Но в един момент той изпусна от зоркия си поглед тенджерата с боба.

И това накара близначката да действа мълниеносно. Тя веднага изсипа торбата със сол и успешно изпълни мисията. Първи от „почти горчивото от сол” ястие опита темпераментния танцьор Алфредо Торес.

Той мълниеносно разнесе новината за пресолената манджа. Шеф Петров моментално пристигна до тенджерата. Узнал за гаврата с неговия боб, шеф Петров изтеряса.

Той се разкрещя обиден и после премина в сълзливо оплакване за „гладните деца по света”.

„Знаете ли колко хора по света, а и много деца гладуват? Да ми скрият дрехите, дори да ми ги наврат в кенефа разбирам. Но да се гаврят с храната, това си е престъпление”, изпадна в дива ярост топ готвача. И после се разплака съсипан.

Дизайнерката Мегз и Лудия репортер се опитаха да го успокоят, но напразно. Той се оттегли плачейки, като заклейми този, който го е направил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар