Смазаха я: Мегз се оказа най-недолюбваната от всички в Къщата!

Гласувайте за статията

Мегз си спечели най-голям брой номинации в Къщата!

Миглена Каканашева – Мегз е сред тримата официално номинирани за изгонване от Къщата. Заедно с нея са още журналиста Антон Стефанов и готвача шеф Петров.

Мегз

Мегз получи най-голям брой номинации

Миньончето е призьорка за най-много номинации за изгонване от останалите съквартиранти. Тя има цели девет на брой. Вероятно на останалите им пречи откровеността и прямотата на топ дизайнерката.

Заради което вероятността Мегз да е абонирана за изгонване всяка седмица може да се окаже прецедент.

Първо миньончето забърка скандал с готвача. Шеф Петров я прати да ходи на „друга планета”. Той не успя да изтърпи, че тя има мнение по всички въпроси и непрекъснато е контра с него.

Но най-голям скандал предизвика темпераментната Мегз с поп фолк дивата Мария. И от приятелството на двете не остана почти нищо.

Скандалът стана по повод „дарението„ на пайнерката. Фолкаджийката не пожела да влезе в поредното предизвикателство на Големия брат.

Заради което реши да се „откупи” за неизвестна кауза. Като даде три бона от личните си средства. Така Мария се спаси от провокативната мисия, като се оправда с това, че нейната дъщеря Марая я гледа.

Но причината за кавгата между нея и дизайнерката се оказа именно чантичката на певицата. Защото тя подметна язвително, че участниците с частен бизнес в Къщата, включително и Мегз, не са така щедри като нея.

Това накара дизайнерката да изригне. И тя изстреля мнението си, че парите на Мария не са само от пеене. Заради това провокативно изказване Мария се затвори в спалнята и да настрои част от съквартирантите срещу дизайнерката.

Естрадната прима Марги Хранова също не бе съгласна с постъпката на Мария, но си премълча мнението. Докато Мегз не си изтрая и „изстреля” мнението си, без капчица лицемерие.

Това накара половината съквартиранти да възстанат срещу Мегз и да я нарочат за изгонване. Останалите са Антон Стефанов и шеф Петров.

Предвид многобройните клиенти на бранда й, вероятността Мегз да напусне Къщата само две седмици след старта на шоуто, е малка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар