Светлана Василева разкри с какво извайва тялото си!

Гласувайте за статията

Светлана Василева призна как поддържа добрата си фигура без диети!

Светлана Василева пак разбуни мрежата. Плеймейтката разтуптя мъжките сърца. Блондинката се е излегнала в твърде предизвикателна поза.

Светлана Василева

Ето как ваела тялото си плеймейтката Светлана Василева

Красавицата демонстрира и перфектното си тяло. Безупречната й фигура, без грам мазнина по нея Светлана Василева твърди,че дължи на хапчета за отслабване. Защото в ръката си тя държи такива.

„Ще ви издам моята тайна, а именно кой се грижи за моята фигура…. Azia Slim“, разкри тайната си Светлана Василева.

От снимката ясно се вижда, че фигурата на плеймейтката не се нуждае от никакви хапчета за отслабване.Но факт е, че последната година тя драстично промени външния си вид.

Тя си боядиса косата и се измени тотално. Мнозина подозират, че силиконката се е подложила отново на пластични операции. Или пък е сменила дерматолога си, за да изглежда по този начин.

В момента Светланва Василена има връзка с нов богаташ. Според снимките, кито качва в социалната мрежа става ясно, че тя има връзка с бившия на Мария-Християн Гущеров.

Двамата са азбелязвани в една компания. А богаташът също споделя под фотосите, че Светлето е най-добрата му приятелка. Мнозина подозират, че не са само добри другарчета.

Защото силиконката побърза да публикува и снимки, в които тя е в компанията му, но в неговия богаташки дом в „Бояна”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар