Десислава Радева на народна издръжка в САЩ, вбеси българите зад океана

Гласувайте за статията

Десислава Радева замина заедно с президента на посещението в САЩ.

Въпреки че доста се е вживяла в ролята си на Първа дама и е неотлъчно до съпруга си, Десислава Радева всъщност няма никакви привилегии от това, че е жена на президента. Родната конституция не определя длъжност като Първа дама. Затова всички разходи, които се правят по нея, могат да се определят като разхищение на държавни пари.

Именно с тях е финансирано пребиваването на Десислава Радева в САЩ по време на срещата на ООН. Тя гордо позира заедно с президента до Доналд и Мелания Тръмп. Но междувременно успя да си навлече гнева на сънародниците ни зад океана. Те останали вбесени от факта, че тя не се е погрижила по никакъв начин да оползотвори престоя си, докато Румен Радев в зает със срещи на високо равнище.

Както традицията повелява,

в тази случаи Първата дама става инициатор на срещи с емигрантите. Българите зад океана се надявали да зърнат ако не президента, то поне Десислава Радева. Но тя явно си е отишла на екскурзия в Америка и не й се занимава с подобни дейности. Въпреки че самият факт, че харчи държавни пари, за да се разкарва на хиляди километри, би трябвало поне малко да я задължи. Или пък съвестта й да проговори…

Десислава Радева си разпуска зад океана

Десислава Радева си разпуска зад океана

„Генерал Деси си е най-добре, мъжът й работи, а тя на екскурзия в САЩ. Само дето разноските се поемат от данъците ни”, коментират сънародниците ни в САЩ. Всички са категорични, че поне трябва да свърши нещо полезно за хората, чиито пари харчи. „Защо не си направи планове за нещо полезно – да се срещне с нас, да посети някое българско училище или църква? Защо пътува само в ролята на сив кардинал по време на изявите на Румен Радев и ще си прави екскурзия на гърба на данъкоплатеца”, продължават да се удивляват те.

А Десислава Радева все повече успява да затвърди тезата на много експерти, че хем се натиска да бъде Първа дама, хем не знае как да изпълнява дори представителни функции. После да не се сърди на критиките, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар