Даниел Петканов бил голям бройкаджия (Лудия репортер преспал с 400 жени)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов бил истинска секс машина, спял с по няколко гаджета на ден

Даниел Петканов изобщо не си поплюва с жените. Лудия репортер, който е сред най-атрактивните участници в Къщата на Големия брат има завидно минало на сваляч.

Човекът на Милен Цветков си водел списък с бройките, които е прекарал през чаршафите си. Натрупал толкова много имена в тайното си тефтерче, че всеки порядъчен мъж ще си пусне боята и ще се засрами от постиженията на Дани.

Към днешна дата обаче Петканов хич не е горд с постъпката си. Извадил си важно заключение, че безразборният секс не прави никого щастлив. Брадърът признава, че наистина е имал всяко момиче, което си е пожелал. Бройките трупал до 2012 година. Не крие, че понякога му се случвало да бъде с две жени в един и същи ден. Бил се превърнал в голям комплексар и почти никога не повтарял там от където е минал.

По-късно Дани Петканов попада на една книга, която след като прочел преобръща живота му на 180 градуса. Репортерът разбрал, че постепенно е загубил удоволствието от секса за сметка на бройките, предават от hotarena.net.

Сам бившият на Алекс Богданска не може да каже точната цифра с колко жени е бил. Но е категоричен, че са повече от 300, но не минал 500-те.

След години наред бройкане най-накрая се убедил от собствен опит, че когато ограничил гаджетата си до няколко  изпитвал по-голямо удоволствие да общува с тях. И въпреки, е все още не мисли за сериозна връзка спрял да се изявява като хищник, който гони плячка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар