Невиждано падение в къщата на ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Конкурсът предизвика редица разочарования

Зрителите на Нова тв станаха свидетели на невиждано падение в къщата на ВИП Брадър.

На съквартирантките във ВИП Брадър им се наложи да кърпят бюджета като излагат на показ тунингованите си барабанчета и бюстове.

Всички дами се включиха в конкурса за красота, който бе организиран от ВИП Брадър. По този начин той даде възможност на съквартирантите да увеличат седмичния си бюджет.
Тази възможност постави дамите в къщата в доста интересна ситуация, тъй като им се наложи да дефилират полуголи пред журито.

ВИП Брадър

Конкурсът предизвика редица скандали

За водещ на шоуто бе определен Алфредо Торес, който успя да повдигне духа на участничките непосредствено преди старта на съревнованието. Докато журито остана без думи от дългите крака на Александра Богданска и скалъпената рокля на Мегз, то всички притаиха дъх при вида на Енджи Касабие.

Тя успя да очарова всички съквартиранти и зрителите на риалити формата с гордата си осанка.
Съквартирантката, която скри шапките на всички обаче, бе Джулиана Гани. Тя бе извадила на показ голяма част от пищните си форми.

Въпреки това за нейно огромно съжаление Гани изобщо не успя да се добере до някоя от челните позиции в класирането.
Третата награда бе присъдена на модела Александра Богданска, второто място бе отредено на Мара Отварачката, а първото разбира се на Енджи Касабие.

Джулиана Гани се почувства дълбоко наранена от конкурса за красота, организиран от Големия брат и не успя да сдържи крокодилските си сълзи.
Тя изрева, че за пръв път й се случва да не спечели абсолютно никаква награда от конкурс. Гани хленчеше, че се чувства натирена и пренебрегната.

Докато не спираше да ридае, Джулиана Гани редеше, че достойнството й е наранено и никога досега не е преживявала подобно унижение.

Фолк дивата Сашка Васева пък изригна заради това, че първата позиция в конкурса е била отредена на ливанката Енджи Касабие. Тя съвсем заслужено попита защо не е избрана българка, а ливанката и подчерта, че отново са дали задните си части на арабите, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар