Изплуваха скандални разкрития за отвличането на Адриан Златков

Гласувайте за статията

Твърди се, че полицейски шеф е замесен в отвличането му

На бял свят излезе нова скандална информация по случая с отвличането на бизнесменския син Адриан Златков.

Главният секретар на МВР Младен Маринов заяви, че не може да се упреква бащата на Адриан Златков за поведението му.
Той е категоричен, че основната работа на МВР е била да приложи всички разузнавателни методи, за да запази живота и здравето на Адриан Златков.

В същото време обаче главният секретар на МВР уточни, че не са дали на Тони Златков причина да се съмнява в работата на МВР.
Тези му думи бяха и отговор на въпроса дали органите на реда са били заобиколени при плащането на откупа за Адриан Златков.

Адриан Златков

Твърди се, че полицейски шеф е замесен в отвличането му

Младен Маринов бе категоричен, че голяма част от информацията, която се изнася в медиите няма нищо общо с фактическата обстановка. За него това говори повече от ясно, че на този етап няма изтичане на информация от МВР.

Той посочи още, че подопечната му институция е направила всичко, което е било по силите й. Маринов подчерта, че щабът продължава с денонощните си заседания и е приложен пълният обем от способи, с които разполагат.

Главният секретар на МВР е категоричен, че от един случай не могат да се правят изводи дали става въпрос за банда. Той посочи, че са събрали всичко необходимо и то в такава форма, че да бъдат предприети съответните действия. Маринов обясни, че понякога е нужно време, докато бандата започне да се пропуква.

Междувременно излезе информация, че шеф от МВР е разследван за връзки с бандата, която отвлече сина на Тони Златков – Адриан Златков.
Според неофициално потвърдена до момента информация, въпросното лице заема висок пост в Главна дирекция „Криминална полиция“.

Основната функция на висшестоящия полицейски служител е била да информира похитителите за действията на своите подчинени, както и да ги уведомява за стъпките на разследването по случая, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар