Меган Маркъл се изнася при принц Хари! (Зарязва кариерата си, за да е принцеса)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл има намерение да прекарва повече време в Англия.

Чаровната актриса Меган Маркъл е прекратила договора си с автомобилен гигант и е върнала предоставения й автомобил под претекст, че няма да има нужда от него. Тя официално пребивава в Канада, където и се снима сериала „Костюма“, изстрелял я на върха на славата. Но явно плановете й за близкото бъдеще са свързани с принцове и кралски дворци, а не снимачни площадки на стотици километри от любовта на живота й.

Все по-усилено се говори, че принц Хари и Меган Маркъл ще се сгодят до края на годината. Актрисата вече се е запознала с кралицата. Явно е въпрос на време да заживеят под един покрив. Но преди това да се случи, любимият й трябва поне да й поиска ръката. А пищната кралска сватба ще се състои догодина. Заради тази сериозна промяна в живота си, красавицата се е заела да урежда някои битовизми.

Меган Маркъл се готви за кралски живот

Меган Маркъл се готви за кралски живот

Тя е върнала предоставения й от Ауди автомобил с цел реклама, защото няма да има нужда от него в Канада. А, като бъдеща принцеса, със сигурност ще й бъде осигурен подобаващ превоз. Меган Маркъл е заета със сериала до края на годината, което изисква от нея да бъде повече време далеч по любимия си. Но за новата година тя не е поемала никакви ангажименти, пише dailymail.co.uk.

Актрисата и принц Хари ще прекарат няколко дни заедно в Торонто, където той ще пристигне по задължение, но ще успее да го съчетае с удоволствие. И двамата с Меган Маркъл нямат търпение да дойде моментът, в който официално ще се афипират като двойка и ще заживеят заедно. А той сякаш чука на вратата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар