Съквартирантите във Вип Брадър не предполагат какво ги очаква!

Само седмица живот в Къщата на Вип Брадър и виповете си показаха рогата. Смехът и закачките се чуват все по-рядко. В една от най-известните къщи в Нови хан става все по-чоглаво и напрегнато. Звездите бързо-бързо си показаха рогата. [caption id="attachment_528357" align="aligncenter" width="261"]Вип Брадър Във Вип Брадър става доста напечено[/caption] Проведената мисия на съквартирантите докара глад и мизерия в къщата. ВИП-овете се оказа разделени на двойки. И всеки един от тях трябваше да познаят какво казва и харесва другия. Повечето обаче се оказа, че не познават другия и така мисията пропадна. И неминуемо станаха конфликтите. Тази вечер ВИП Брадър ще предизвика четиримата номинирани. И това са сестрите близначки Алекс и Влади, чалга динозавърът Сашка Васева и поп фолк дивата Мария.

Четиримата дами от различно поколения ще се борят за оставане в Къщата. Те ще разберат за отправеното им предизвикателство на живо. Какво ще бъде то и коя от четирите ще напуснат шоуто само седмица след неговия старт, ще стане ясно довечера.

Вече една седмица звездните съквартиранти вече не само не се смеят толкова много, но и конфликтите стават все по-ожесточени и чести. Смехът и забавленията са като на холивудски сценарий, но и агресията и нападките стават все по-чести. Като най-избухлив в Къщата ще се покаже шеф Петров. Именно смехът ще предизвика грозните коментари и нахвърлянето му върху журналиста Антон Стефанов. Първи извадиха томахавките в Къщата Мария и Алекс Богданска. Манекенката нарочи певицата за лицемерна и подмолна. Пайнерката не я остави на мира и не спира да я захапва, че макар и да не й е приятно, тя ще продължи да тренира и да флиртува с нейния Даниел Петканов. Войната продължава, а Мария вече не пести грозните думи по адрес на бившата на Лудия репортер. После шеф Петров и дизайнерката Мегз също се спречкаха. Спорът бе заради това, че топ готвача обвини майсторицата на иглата, че си вре носа там, където дори не е добре приета. Тази вечер идва ред на майстора на черпаците и майстора на перото. Шеф Петров ще се почувства обиден от несериозното отношение на Стефанов към гурме вкусотиите му. А реакцията му ще превърне в истински ураган в къщата. Дали битката им ще раздели съквартирантите на лагери или двамата ще съумеят да си простят в името на общото благо, тепърва ще видим.