Ти да видиш: Милионерът Макс натири Алекс Богданска! (ето защо тя влезе в Къщата)

Гласувайте за статията

Милионерът Макс се насити на прелестите на Алекс Богданска и я заряза!

Всяко чудо за три дни, а любовта между Алекс Богданска и милионерът Макс май беше и по-малко. Оказа се, че манекенката е била натирена от този, заради когото сложи рога на Даниел Петканов. И заради когото после беше принудена да стои на успокоителни цял месец.

Алекс Богданска

Алекс Богданска не обелва и дума за богатия си приятел Макс в Къщата, защото той я е натирил още преди старта на шоуто

Припомняме, че след скандала с Лудия репортер Богданска се взе в ръце и започна да бълва снимки и статуси от различни тузарски курорти. А навсякъде компания й правеше въпросният млад и богат Макс.

Последният се хвалеше с частен самолет и яхта, на които Алекс Богданска така щедро и често позираше. Изведнъж обаче фотосите бяха прекратени, а красавицата се нави да влезе в Къщата на Вип Брадър.

Странно, предвид факта, че вътре ще дели един покрив със старата си любов. Няма ли Макс да ревнува, питаха се фенове на Богданска. Очевидно не, защото и самата Александра нито веднъж не е споменала името му, нито това, че има мъж до себе си, както се фукаше преди.

„Ясно е като бял ден какво е станало. Момчето си има парите и се е порадвал на нашата хубавица. После, разбира се, й се е наситил и бързо-бързо я е отпратил. Затова и сега Богданска си чака хонорара като манна небесна. И има наглостта да приказва, че Даниел Петканов не й бил безразличен“, възмущават се източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар