Доналд Тръмп се подигра публично на Ким Чен Ун (Вижте как го нарече и какво му готви)

Гласувайте за статията

Американският президент Доналд Тръмп отново захапа севернокорейския си президент.

След поредния ядрен опит на Ким Чен Ун, Доналд Тръмп излезе с нов туит, който за отрицателно време превъртя интернет! „Вчера говорих с президента на Южна Корея Мун Чже Ин. Попитах го как я кара човекът-ракета“, написа американския президент в социалната мрежа. А определението „човек-ракета“ за севернокорейския лидер предизвика разнопосочни реакции.

Южнокорейската президентска администрация Пак Су Хьон разкри, че лидерите на страната и на САЩ са се договорили да засилят натиска върху КНДР като отговор на последното ракетно изпитание, извършено от Пхенян. А американският посланик в ООН Ники Хейли заяви, че дипломатическите подходи по отношение на Ким Чен Ун вече са изчерпани.

Напрежението между Доналд Тръмп и Ким Чен Ун е все по-осезаемо

Напрежението между Доналд Тръмп и Ким Чен Ун е все по-осезаемо

А това принуждава САЩ да премине към военни действия. Доналд Тръмп поде инициатива в Съвета за сигурност мерките към Северна Корея да бъдат затегнати до краен предел. Ако и това не даде ефект, Америка се закани да „разруши“ комунистическата страна. Тогава Щатите ще докажат, че думите на президента им за война не са празни приказки. Просто се изчакват да бъдат изчерпани всички други опции, пише novini.bg.

 

 

Коментарите на Хейли идват преди тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп за пръв път да говори пред ООН. Очаква се речта му да съдържа предупреждения срещу противниците на страната му, основен сред които е Северна Корея. Все пак, Ким Чен Ун не веднъж се закани да направи Америка в „пепел и прах“…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар