Посрещнаха Десислава Танева с аплодисменти в пленарната зала

Гласувайте за статията

Майката на близнаци Десислава Танева бе трогната от топлото посрещане в Народното събрание.

Бившият министър на земеделието и настоящ депутат от ГЕРБ Десислава Танева очаквано се завърна към служебните си ангажименти доста скоро след раждането. На 21 август тя роди близнаци от съпруга си Коста Каранашев, кмет на Котел. Двамата бяха отрупани то поздравления още минути след щастливото събитие.

А по-малко от месец по-късно, Десислава Танева се върна в пленарна зала. Тя взе участието в днешното заседание. Появата й в Народното събрание пък предизвика бурни реакции. И то не само у съпартийците й от ГЕРБ, но и в представителите на други партии. Всички я посрещната с ръкопляскания. Те са израз на възхищението им към една истинска майка-героиня.

Депутатката бе на работното си място в Комисията по земеделие към Народното събрание буквално до дни преди раждането, Огромният й корем, с който носеше двете си бебета, се превърна в истински хит след коридорите на парламента. Всички искаха да го пипнат, да се снимат с нея и да й пожелаят безпроблемно раждане.

Десислава Танева стана любимка на всички!

Десислава Танева стана любимка на всички!

Е, то премина точно така. А сега, докато близнаците са поверени на грижите на бавачки, Десислава Танева се върна към изпълнението на дълга си към народа. Тя още по време на бременността се бе заканила да не оссъства дълго по майчинство. Но чак толкова скоростно завръщане май никой не бе очаквал. Дори фолк певиците карат по 3-4 месеца минимум!

Но Десислава Танева видимо се чувства и изглежда прекрасно, а балансът в живота й няма да бъде нарушен от съвместяването на майчинството с професионалните ангажименти. Тя не крие, че таткото също много й помага и я подкрепя в решението й да не почива дълго след раждането, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар