Хороскоп за 14 септември, четвъртък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Поставете началото на нова дейност. Доверете се на чувството си за самосъхранение. Въпреки успешния в материално отношение ден са възможни финансови сривове.

Телец
Не ви се занимава с обичайната работа и затова ви се струва изморителна. Винаги сте се справяли, ще успеете и днес. Проблемите си на работното си място разрешете навреме. Успехът е с вас.

Близнаци
Проявете такт и търпение, ако се опитват да ви ядосват или да ви натоварят с допълнителна работа. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа. Не пропускайте шанса си.

Рак
Предстоят ви полезни срещи и успех, ако се занимавате с бизнес или с търговия. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех.

Лъв
Работете, без да отклонявате вниманието си, и ще жънете успех, какъвто отдавна очаквате. Изненадващо ще ви направят предложение за нова работа, но не се радвайте прибързано и не давайте положителен отговор.

Дева
Промените в живота ви налагат необходимостта да изясните отношенията си на работното място. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете гордостта им. Отново сте подвластни на емоцията.

Везни
На вашето работно място се чувствате в стихията си. Не рискувайте с начинания, а завършете започнатото. Отношенията с колегите ви са хармонични. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени, ако ги поднесете без опит да наложите мнението си.

Скорпион
Без колебание анализирайте постигнатото и преценете нивото, което сте достигнали. Направете бъдещите си планове. Очаквайте финансови постъпления. Ще берете плодове от свои стари дела.

Стрелец
Денят ви носи успех, ако не рискувате и не се ядосвате, че работите по-бавно от очакваното. Отложете по възможност деловите срещи и разговорите. Не проявявайте прибързаност.

Козирог
Успявате предимно в материално отношение. Оглеждайте внимателно финансовите документи, ако от вас зависи подписването им пред следващата седмица. Пазете се от конфликти.

Водолей
Отново сте във властта на емоцията, която ви вреди. Ако сте заети с творческа професия, денят ви няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, въпреки че не ви е приятно.

Риби
Отложете планираното пътуване. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не ви пречат на работата. Напрегнати сте, но успехът е с вас. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с вашите колеги. Ще получите парично поощрение.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар