Ася Капчикова се изфука: Балконите ми са с доживотна гаранция!

Гласувайте за статията

Ася Капчикова се фука с доживотни балкони!

Ася Капчикова се фука с доживотни гърди. Бившата приятелка на рапъра Криско наскоро си сложи нови импланти. Родената в Девин силиконка обаче се изфука, че нейните силикони са вечни и ще бъдат на нея до края на дните й.

Ася Капчикова

Ася Капчикова не спира да се хвали с прелестите си

Това за първи път се случва на ширините на България. Новите й цици са модел на фирмата Bella Gel.

„Сложих се гърди с доживотна гаранция. Това бе причината да се реша на такава интервенция. Като моите импланти няма други. Те имат сертификат и световно качество”, не спирала да се хвали плеймейтката.

Ася Капчикова винаги е споделяла, че няма комплекс заради малкия размер на чашките си. Но въпреки това се решила на тази операция, защото гърдите й вече имали качество да бъдат на нея до живот.

Припомняме, че имплантите на колежките й имат гаранция от петнадесет години. А нейните нямали подобно ограничение.

Тазгодишната Мис Плеймейт Маги Бадер също проявила любопитство към фирмата и гърдите на Капчикова. Красавицата дори се свързала с лекарския екип на приятелката си, за да направи консултация за себе си.

Ася Капчикова не само се сложи импланти. Но тя отслабна драстично и смъкна цели десетина килограма от теглото си. След като се раздели с рапъра Криско, тя се промени коренно.

С днешна дата тя тренира усилено във фитнес залата. И се храни изключително здравословно. Това предизвика адмирации у феновете й.

Нейните последователи я определиха като миска, която има реални цели и идеи. И умее да ги преследва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар