Дори хората със статус на звезди не са пощадени от заболявания и мутации.

Когато говорим за звезди, винаги си представяме блясък, лукс и живот, на който няма как да завидиш. Но повечето случаи под бляскавата обвивка се крие един съвсем обикновен човек със своите болки и страдания. Тези 11 известни личности са идеален пример, че може да бъдеш популярен и успял дори природата да е решила да не бъде толкова благосклонна към теб! Холивудската актриса Холи Бери е от тези звезди, които се харесват така, както майка ги е родила. Дори това да значи да имат шест пръста на левия си крак! Подобни мутации се коригират в детството, но красавицата никога не я е смятала да проблем и е минала без операция. А и до ден-днешен продължава да носи сандали и отворени обувки без никакви притеснения. Бившата на Джони Деп Ванеса Паради е известна е прекалено голямото разстояние меджу рпедните си зъби. Стоматолозите не веднъж са й давали съвет да го коригира, но тя не ще и да чуе! Явное  от хората, които смятат, че подобен недъг е признак на щастие и материално благополучие. При Мадона ситуацията е подобна, но все пак не толкова нелицеприятна. Тя също отказва корекции. Певецът Сийл като малък е страдал от коварното автоимунно заболяване лупус. Че се бори именно с него наскоро призна тийн идолът Селена Гомез. Чернокожият изпълнител и досега носи по лицето си белезите от болестта, но те по никакъв начин не са били пречка за кариерата и любовния му живот.

Дори красавицата Меган Фокс не може да се похвали с перфектно тяло.

Причината е генетична мутация на име брахидактилия. Зад това сложно име се крие фактът, че палците й са по-къси от обичайното, а ноктите - по-широки. Е, може маникюрът й да не е топ, но определено успява да компенсира този свой недъг с куп други предимстава, пише nova.bg. Актьорът и музикант Хоакин Финикс също е сред тези звезди, които не могат да се похвалят с идеална визия. Причината е заешката му уста, която не го спира да обира всякакви кино и музикални награди! Колегата му Алън Рикман пък има вроден дефект на долната челюст. Той, обаче успява да превърне говорните си дефекти в ефект и да спечели сърцата на милиони! Каролина Куркова, един бивш ангел на Victoria's secret се превърна в сензация с първата си поява на подиума по бельо. Причината е, че тогава лъсна нейния недъг - липсата на пъп. Той, обаче, нито я прави по-непривлекателна, нито по-малко успяла!

Звездата от "Приятели" Матю Пери

също име физически дефект, който обаче не се дължи на генетична мутация. Част от средния му пръст липсва, защото като малко го е прищипал. Това, обаче, са забелязали само най-върлите фенове на тв сериала. Жан-Клод Ван Дам също сам си е виновен за огромната издутина на челото, която получава след падане в басейн. Тя, обаче, не помрачава бляскавата му кариера на екшън герой. Друга голяма звезда на киното, но от женски пол, може да се похвали с щедростта на природата. Елизабет Тейлър е родена с дистихиаза. Тя има цели два реда мигли! Анди Гарсия пък се ражда със слепен за рамото му сиамски близнак. Той е прекалено малък и недоразвит, с нулеви шансове да живее. Затова бива отстранен от тялото на актьора, който има достатъчно слава и за двама. С една от най-красивите генни мутации може да се похвали актрисата Кейт Босуърт. Тя "страда" от хетерохромия. Едното й око е синьо, а другото - кафяво. Същото е положението и при Мила Кунис. И май точно в това им е чарът! [gallery ids="527944,527943,527942,527941,527940,527935,527936,527937,527938,527939,527934"]