Роксана заряза бебето си, хукна по кръчми!

Гласувайте за статията

Роксана заряза бебето и хукна да вади пари!

Роксана заряза бебето си. Поп фолк дивата Роксана отдели само два месеца, за да стои до новороденото си момченце. Ромският славей роди Александър, но го остави на мъжа си. Певицата хукна по участия, за да пълни семейния бюджет.

Роксана

Роксана не изтрая дълго и хукна да вади пари

Певицата зарадва феновете си, че ще се върне на сцената много скоро. Защото не може да остави нито кариерата си, нито верните си почитатели.

Нейният мъж не бил особено съгласен прясната родилка да хване микрофона и да я опипват пияни клиенти. Но ромката не искала и да го чуе.

Стартът й след майчинството започва с турне в Белгия. Поп фолк дивата ще извива глас в град Гент. На 16-ти тя ще бъде сред българската общност там.

Самата Роксана написа на личната си страница в социалната мрежа, че идва, за да накара публиката да купонясват заедно.

Припомняме, че чалга дивата и нейния приятел Александър вдигнаха сватба в края на юли. Грандиозното събитие съвпадна с края на бременността на фолкаджийката.

След като двамата се врекоха във вярност, Роксана веднага влезна в родилното. За да даде живот на Александър-младши.

Роксана преживя много страдания с първия си брак. Певицата се омъжи за ученическата се любов. Двамата живяха като семейство четири години. Мъжът й обаче непрекъснато я тормозел, като дори я биел жестоко, защото мислел, че му слага рога.

Колежките й от „Пайнер” казваха, че Роксана идвала на участия и турнета цялата в синини. Нейния мъж Калин я изтормозил така, че Роксана получила и паник атаки.

Тръгнала по психолози, за да може да възвърне самочувствието и свободата си.Само при мисълта, че се прибира в дома си, при Калин, веднага изпадала в депресивни състояния.

Дори й минавало през ум да сложи и край на живота си. но сега този кошмар е вече далеч в миналото й. Роксана е щастлива с новата си половинка и вече стана майка на първородния си син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар