Мощната смес за здраве на Ани Салич: Не е пипвала грип от години!

Гласувайте за статията

Ани Салич се радва на отлично здраве, благодарение на тази лековита смес!

Новинарката Ани Салич рядко може да бъде видяна болна. А през последните няколко години може да се похвали с дори отлично здраве. Това се дължи не на някаква щастлива случайност, а на мерките, които тя взима превантивно. Още от есента.

Ани Салич

Ани Салич ползва тази смес, за да укрепи здравето си

Близки до обкръжението й в телевизията разкриха, че водещата е изпробвала редица рецепти. Но специално на нея самата най-добре й повлияла една от тях. Която спазва вече трета година.

Въпросната вълшебна смес засилва ударно имунната система и предпазва от вируси, настинки и грип. Сама по себе си не е никак сложна или скъпа. Състои се от комбинациата на чесън, мед, орехи и лимон.

Лимоните се смилат с кората, а после това се прави и с орехите и чесъна. Допълнително се изцежда още сок от лимон и всички съставки се разбъркват хубаво. Подслажда се с лъжица мед накрая и се изпива на един или два пъти.

Количеството на продуктите не се посочва, защото зависи индивидуално от всеки човек – колко иска да приеме самият той и за колко човека прави напитката. Важното е обаче да се приготвя всеки ден, за да не изветреят качествата на лимона.

Който не обича особено острия и кисел лимонов вкус, може да сложи в тази напитка и малко вода. Пак се разбърква всичко и се изпива. По-ценно нещо от тази рецепта просто не съществува, убедена е не само Гала, но и редица от колегите й.

„Вижте само съставките – всяка една от тях има огромни ползи, доказано ефективни за целия организъм. А и отдавна се знае, че тази комбинация не само предпазва от болести, но и може да лекува много от тях. Дори и видимо по-тежките“, обясняват източниците.

В този ред на мисли, нищо не ни пречи да го направим и ние. Опитайте! Ако не друго, то поне със сигурност няма да ви навреди с нищо. Само ще ви помогне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар