Отвлеченият Адриан Златков не обелва дума за похитителите си (Вижте защо ги крие)

Гласувайте за статията

Адриан Златков обещал да мълчи като риба, не оказва съдействие на разследващите и ги обърква

Адриан Златков, който бе спасен след плащане на солиден откуп отказва всякакво съдействие на властите. Младежът умишлено обърква криминалистите с противоречиви показания. Изпълнява стриктно обещанието, което дал на похитителите си за да спаси кожата.

Адриан Златков след отвличането

По думи на разследващите похитения 25 годишен младеж въпреки, че бил разпитван и от психолози не е дал нито една конкретна следа. Явно, че мълчи от панически страх. Единственото нещо, което признал било, че двама бандити го заплашили да не си отваря устата и ще се отърве без наранявания.

Младежът твърди, че не помни нищо. Нито колко време е пътувал до мястото където е бил държан, нито на колко различни човека е разпознал гласовете за да се ориентират каква е числеността на бандата, предават от електронното издание  retro.bg.

Според разследващите неговите обяснения са преднамерено объркани, а в повечето случаи мълчи.

По същия начин се държи и баща му Тони Златков. Той също по никакъв начин не съдейства на следствието. Самостоятелно е преговарял с похитителите за откупа. Като всеки баща бил изключително загрижен за живота ма сина си и изпълнявал всичко каквото му кажат.

Бизнесменът не желае да се забърква с полицията след като е спасил Адриан. Никой не може да го обвини, че на иска да рискува живота на чедото си и на близките си, а даже и своя. Господин Златков отказал да бъде разпитван от службите повече. Не желае и семейството му да дава показания по случая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар