Потрес: Зрител разкри скандална версия за влизането на Алекс и Влади във Вип Брадър! (виж тук)

Гласувайте за статията

Алекс и Влади влязоха вчера в Къщата на Вип Брадър!

Красивите и чаровни близначки Алекс и Влади са новите съквартиранти във Вип Брадър 2017. Те влязоха в Къщата вчера, докато останалите изпълняваха мисия на Големия брат. Самите близначки влязоха с такава и тя бе никой да не ги разпознае.

Алекс и Влади

Сладките Алекс и Влади бяха обявени дори за любовници на продуцентите на Вип Брадър

Дали ще успеят и как ще приключи всичко, ще разберем още днес. По-любопитното обаче е как беше прието участието на двете от публиката. Жалко, защото момичетата са наистина прекрасни, но зрителите не ги одобриха.

Болшинството от потребителите в мрежата изригнаха срещу поканата на Вип Брадър към Алекс и Влади. Те са на мнение, че двете не са никакви випове, нито известни певици, за да станат част от това риалити.

Зрител дори шокира всички като пусна скандална версия. А тя е, че някоя от двете близначки е преспала с продуцентите на Вип Брадър. „А може и двете да са минали по реда си. Иначе кой ще се сети за тях и кой изобщо ще ги покани?! Ами да вземат да набутат и нашия квартален пияница, той поне повече шоу ще прави от половината, дето са вътре“, пишат възмутени зрители.

Много от тях обвиниха Големия брат в лъжа, защото обещал да вкара Николета Лозанова в Къщата. А вместо нея бутнал двечките еднакви гълъбчета. Дали НиЛо въпреки това ще влезе и дали с нея ще бъде и Ники Михайлов, предстои да видим.

Защото на сайта на предаването ясно личи, че има още две звезди, които се очаква да влязат във Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар