Бомба: Алекс Богданска е сгодена?! (показа невероятен пръстен)

Гласувайте за статията

Алекс Богданска е сгодена за приятеля си Макс, или…?!

Сгодена ли е манекенката Алекс Богданска?! Това се питат всички, след като тя публикува в профила си снимка с пръстен с огромен диамант. Бижуто е наистина уникално, но по-интересен е въпросът от кого е то?!

Алекс Богданска

Алекс Богданска шашна всички с този невероятен пръстен, който помислиха за годежен

Както знаем, Алекс Богданска заряза Даниел Петканов, тъй като се влюби лудо в чужденеца Макс. Макс е млад, красив, прогресиращ и богат. Той превърна живота й в приказка и нищо чудно двамата да планират сватба след края на Вип Брадър 2017.

Пита се обаче – защо ако е така, Богданска най-свободно флиртува с Тото от СкандаУ в Къщата и не я ли е страх, че може да провали сватбата си с принца.

Е, не я е страх. Не, защото сватба няма да има, поне не засега. Не знаем дали Алекс Богданска е още с Макс, но пръстенът определено не е годежен. Оказа се, че това е просто реклама, на която красавицата е лице.

Снимката е от фотосесия за актуалния каталог на бижутерийната марка Invoke. Александра Богданска избра да си партнира с бранда, ставайки негово лице и да направи бижутата на Invoke част от нейната ослепителна визия.

Invoke е на българския пазар от 2013 г. Брандът се отличава с изящни форми, прецизна ръчна изработка и модерен дизайн. Бижутата на марката са обособени в четири серии, подходящи както за ежедневни, така и за специални поводи.

Серията Diamond Shine се отличава с изящни форми и е задължителен завършек на празнична визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар