Катето Евро в челен сблъсък с кошмара на Бермудския триъгълник

Гласувайте за статията

Катето Евро е била на косъм от смъртта в една от най-опасните зони на света.

Винаги усмихнатата актриса пази един кошмарен спомен в съзнанието си, който й разваля настроението за броени мигове. Катето Евро предпочита да не говори за тази случка от миналото и затова и малцина са тези, които знаят за нея.

Действието се развива през далечната 1981г. Катерина пътува до Куба по работа. Тогава се подвизава като манекенка в известна родна агенция и често пътува по света за ревюта. Но поредното можеше да й струва живота! И до днес тя си спомня ужаса, който я е държал с дни. А и до днес пътуването със самолет не й се отразява никак добре.

Катето Евро разказва как е попаднала точно над Бермудския триъгълник в ужасно турболенция. Ситуацията е била толкова напрегната, че дори екипажът се е притеснил дали ще могат да се приземят безпроблемно, А актрисата е била твърдо убедена, че това са последните й мигове живот и самолетът ще се разбие във водата. После пък дори няма да успеят да я намерят…

Катето Евро още живее с този кошмар

Катето Евро още живее с този кошмар

 

Мислех, че загиваме и през цялото време бях убедена, че ще паднем в океана. Предполагам, че никак не е приятно да те изядат акулите, евентуално, ако оцелееш“, споделя Евро.

Това е първото летене на чаровницата над океана и дълги години след това не се решава на второ. Днес тя си признава, че огромният й уплах в онзи момент вероятно се е дължал в по-голяма степен на масовата психоза по Бермудския триъгълник. Въпреки това, на Катето Евро все още никак не й е смешно и не ще и да чува за теории около тази мистерия в океана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар