Мария Илиева се хвали, че работи с продуцента на Ъшър!

Мария Илиева е на седмото небе от гордост. Продуцентите на артисти като Ъшър, Шон Пол и Крис Браун са я забелязали. Базираните в Лондон братя са се свързали с бг изпълнителката по социалните мрежи. Те са й направили предложение да работят заедно. [caption id="attachment_527319" align="aligncenter" width="261"]Мария Илиева Мария Илиева се фука с успеха си[/caption] И парчето „Моя любов”, създадено от тях и изпято от Мария Илиева, даде заявка за клубен хит. И неговата премиера бе на 11 септември на живо. Тогава Мария Илиева имаше концерт в Летния театър във Варна. Преди това парчето й получи адмирациите на публиката и на клубното й участие в София.

„Дали една песен става хит решава публиката. Нейната реакция е най-показателна”, горделиво изрече Мария Илиева. Разбира се, с това предложение певицата удари джакпота.

Но в личния живот попрехвърлилата 40-те изпълнителка бере все така ядове. Не е тайна за никого, че изпълнителката си пада по млади жребчета. Последната й неудачна любовна афера бе с прохождащия рапър Наско Колев. Той стана известен покрай участието си в един от сезоните на Х фактор. А неговата менторка Мария Илиева си го нарочи още тогава. Палавата певица го вкара в леглото си. И след като настоящият студент по медицина й показа „червен картон” започнаха подлите й номера. Тя спря да го продуцира и дори го изтри от най-големия канал за видео споделяне. Но Наско Колев не й остана длъжен. Той написа парче, в което говори за „подлите номера на кака Мария” и как го е използвала, а после захвърлила като парцел, щом не й „ходи по свирката”. Той разказа подробно каква подлост цари във музикалните среди, но въпреки това заяви, че е решил сам да пробие и да се продуцира. Дори измислиха общо парче с варненското чудо Гери-Никол, което вдигна на макс настроението по всички по морските клубове цяло лято. Това не е първото младо лъвче, което Мария Илиева вкарва в кревата си. Преди това тя имаше забежки с младия актьор Иво Аръков и още няколко младоци. Въпреки приказките й, че има солиден мъж до себе си, това не се оказа истина. В момента певицата е отново сама, но кариерата й поне не зацикли, а се развива успешно