Християн Гущеров и Светлана Василева уж живеят заедно, а горката и пет лева не вижда!

Новата светска двойка, сериозна при това - така поне се хвали Светлана Василева, визирайки връзката си с Християн Гущеров. След развода с Мария милионерският наследник се превърна в повече от апетитна хапка за де що златотърсачка се завърти наоколо. [caption id="attachment_527001" align="aligncenter" width="260"]Гущеров Ех, Светле, Светле... отново не случи[/caption] Признаваме, че Светлето се оказа най-чевръста. Тя успя да изпревари останалите мераклийки като се хвърли на врата на Гущеров със скорост, каквато и Ивет Лалова не е развивала. Евала! Откъде да знае обаче, милата, че да си лягаш с един мъж не е като да разполагаш с парите му. Преди седмица-две Светлана Василева даде обширно интервю за столично списание, в което заяви, че ще приеме брак от Християн. И ще му роди не едно, а две деца.

Сигурни сме, че Гонзовица и детска градина би отворила, само и само да се превърне в поредната г-жа Гущерова. Тук обаче сметките й излизат леко криви. Защото се оказа, че синът на Добромир Гущеров не само няма и идея за сватба, а и не дава нито лев на "любимата" си.

Светлана Василева разполага с парите му само и единствено, когато реши да я заведе на обяд или вечеря и плати сметката. Нещо, което прави всеки нормален мъж. Оттам насетне плеймейтката не може да измъкне и петак от Християн. Гущеров се оказа наистина умен и явно това е начинът му да провери къде са насочени "силните чувства" на Светлана. Към него или към портфейла му. За момента Василева удържа фронта и продължава да се прави на самоотвержена и истински влюбена жена. Заради леката ръка, с която харчи всичко, до което се докопа обаче, джобът й към момента не е скъсан, а съдран. Светлето вече профуквала последните си скътани суми и се чудела откъде да намери нови. Доказателство за фалита й е фактът, че през последните няколко дни тя опряла до... търкане на лотарийни билетчета. Папарашка снимка на натоканата Светлана Василева, плащаща за билети от Националната лотария, взриви социалната мрежа. "Нали била много богата, бе?! Нали живее като принцеса?! Защо тогава търка билетчета с упоритостта на добиче?... Наред с пенсионерите и наша Светлана. Лош Гущеров! Момичето от месеци го задоволява, а той едни 1000 лева да не й даде", гаврят се с Василева по форумите. [caption id="attachment_527003" align="aligncenter" width="169"]Нахендри я: Гущеров не дава и лев на Светлана Василева! (завалийката търка билетчета кат' добиче - култово фото) - Снимка 2 Душичка! Дано удари поне джакпота![/caption]