Искате да спите в леглото на Доналд Тръмп – ето как!

Гласувайте за статията

Родният дом на Доналд Тръмп е превърнат в хотел.

Американският президент Доналд Тръмп има куп примери зад гърба си, че може да прави пари от всичко. Но след президентските избори не само родния град на Мелания, но и неговия претърпяха истински разцвет. Милиардерът е прекарал детството си в не особено елитния нюйоркски квартал Куинс, а родният му дом не просто е запазен, но е и изцяло реставриран.

Почитатели на Доналд Тръмп или просто любопитни да надникнат в неговото минало вече имат възможност да посетят дома, в който е прекарал първите четири години от живота си. Къщата в Куинс е пусната за отдаване под наем в така популярния сайт AirBnb.

Цената, очаквано, си е доста солена – 725 долара за нощувка! Но като се раздели на 20 души, колкото е максималният капацитет, стойността излиза доста приемлива. А желаещите вече не смогват да си правят резервации през сайта. Първите посетите ще бъдат приети още този уикенд.

Името на Доналд Тръмп определено продава

Името на Доналд Тръмп определено продава

„Това е идеалното място за ваканция в Ню Йорк“, рекламират на сайта имота. Разбира се, къщата не е нищо особено. Но името на 45-ия президент и историята й са това, което качват цената до такива нива. Освен това, гостите имат достъп до кабелна телевизия и интернет, за да не пропуснат нито една публична или онлайн изява на Доналд Тръмп, пише retro.bg.

Къщата сменя няколко притежателя за отрицателно време. Миналата година е била закупена от брокер на недвижими имоти. Той, обаче, я продава в началото на 2017 г. за 2.14 млн. След това със собственика решават да я отдават под наем и да въртят сериозен бизнес на гърба на Доналд Тръмп. А той нищо чудно да им поиска комисионна!

Родният дом на президента

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар