„Гласът на България“ аут от БТВ?! (Подробности за скандала)

Гласувайте за статията

След масираната реклама, започнала още с края на миналия сезон, „Гласът на България“ тъне в мистерия!

Поли Генова и Графа се спукаха да подканват талантите да се записват за кастинг, а Павел и Венци Венц се похвалиха, че ще бъдат ментор в „Гласът на България“. Но новия телевизионен сезон чука на вратата. А с него се задава и старта на конкуренцията в лицето на „Х фактор“.

Музикалното шоу по Нова вече е ясно, че ще стартира на 10 септември. Ден по-късно БТВ ще даде начало на третия сезон на „Фермата“. Това значи, че програмната схема вече е подредена и май за нея в скоро време няма да се намести и „Гласът на България“. Именно септември е месецът, в който телевизиите ударно привличат зрители след лежерния летен сезон.

От "Гласът на България" ни вест, ни кост!

От „Гласът на България“ ни вест, ни кост!

Но БТВ явно тази година ще заложи на друга стратегия и само и единствено на „Фермата“. А музикалното й състезание ще бъде отложено за по-късен етап. Чие точно е това решение и по какви причини е взето, можем само да гадаем. Факт е, обаче, че от скоро всички реклами на „Гласът на България“ са спрени от ефира, вместо да се промотира и датата на негови старт, пише hotnews.bg.

Освен това, певицата Камелия даде още едно потвърждение, че нещо с продукцията не е наред. тя все още не е получила покана за следващия сезон на шоуто. Вариантът да не бъде ментор отново е доста минимален. Затова явно в „Гласът на България“ не бързат с подготовката на продукцията, която нищо чудно да стартира чак догодина. А до тогава БТВ определено ще се задъха под напора на конкурента Нова с препълнената му програма!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар