Мелания и Иванка Тръмп смразени? (Първите дами не се поглеждат в Белия дом)

Гласувайте за статията

Мелания и Иванка Тръмп са като смразени, не се поглеждат в Белия дом

Мелания и Иванка Тръмп явно не са особено близки, особено напоследък. Двете красавици демонстрираха направо ледени отношения на среща с морски офицери. Въпреки че застанаха една до друга, и за двете беше повече от ясно, че никак не се харесват.

Нито пък понасят.

Мелания първа издаде, че има проблеми в семейството, при връщането си от ваканцията в Ню Джърси. Госпожа Тръмп не скри раздразнението си, а съпругът й не смееше да я доближи. Дни по-късно тя се присъедини към съпруга си на военен парад, както и за слънчевото затъмнение, което наблюдаваха със сина си Барън. Иванка също беше там, но бе повече от очевидно, че Тръмп предпочита тя да е на разстояние.

За съперничеството между двете най-важни жени в живота на Тръмп се говори отдавна. А за никого не е тайна, че Мелания винаги е била на втори план. „Тя нямаше нищо против да е съпруга на милиардер, дори и на второ място. Сега обаче цялата нация се е вторачила в нея и това я изнервя ужасно“, разкриват приближени.

„Мелания отлично знае, че дори и майка на третия син на Тръмп, това не може да я изравни по позиции с Иванка. Доналд има огромна слабост към дъщеря си. Дори синовете му не могат да я заместят. За него жените се делят на два вида — дъщеря му и другите. Дори на Мелания гледа като на външен човек, защото не носи неговата кръв“, коментират още в столичния хайлайф.

Явно дори 11-те години брак на Мелания и Доналд не са повлияли на хладните отношения между нея и Иванка Тръмп.

Мелания и Иванка Тръмп смразени?

Мелания и Иванка Тръмп смразени?

Междувременно се заговори, че двете всъщност воюват за власт в Белия дом. „Мелания е първата дама, но Иванка често влиза в нейната роля. Няма пост първа дъщеря в Америка, а това, че се опитват да водят и двете, води до немалко драми“, коментират в Белия дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар