Наско Сираков изтръпна!

Гласувайте за статията

Футболистът и съпругата му бяха изправени на нокти от голямата им щерка

Наско Сираков и съпругата му Илиана Раева бяха изправени на нокти.

Известното спортно семейство изтръпна, след като научи какви ги върши дъщеря им Славея.

Голямата им щерка направи нещо изключително екстремно, което притесни сериозно Наско Сираков и съпругата му.
В търсене на силна тръпка, Славея реши да се качи на пистов мотор и да вдигне адреналина покрай ускорението до 100 км./ч. за 5.5. секунди.

Наследницата на Наско Сираков и Илиана Раева пусна няколко видеоклипа в профила си в социалната мрежа. От видеото ясно се вижда, че става въпрос за доста сериозна скорост. Видеата са заснети на правия участък под Националния исторически музей в „Бояна“ – мястото, на което автоджигити редовно си организират гонки.

Наско Сираков

Футболистът и съпругата му бяха изправени на нокти от голямата им щерка

Виждайки видеата, Наско Сираков и съпругата му Илиана, изтръпнали.
По-късно обаче станало ясно, че нещата далеч не стоят по начина, по който изглеждат. Оказало се, че Славея Сиракова не се е увлякла по високите скорости, нито пък е търсила тръпка, която да й повдигне адреналина.
Не става въпрос и за незаконни или живото застрашаващи прояви.

Истината е, че видеата са за бекстейдж от рекламни снимки за облекла, на които Славея Сиракова е рекламно лице.
ВИП наследницата качи и два фотоса от работния процес. Снимките определено успяха да привлекат погледите на представителите на силния пол и да ги зашеметят.

И как иначе, след като на един от фотосите, фотографката Анна Недкова, е увековечила изящните задни части на Славея Сиракова. Наследницата на спортното семейство поддържа традицията жива, а фигурата й е в резултат на усилени тренировки. Тя практикува няколко вида спорт и танци във фитнес клуба, който носи името на майка й – „Левски-Илиана“.

Освен това посещава редовно тренировки и в Центъра за танци и аеробни занимания „Денс Палас“. Резултатите от спортните занимания определено са видими и успяват да спрат дъха на представителите на силния пол, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар