Преслава в основата на раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова (Подробности)

Преслава в основата на раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова (Подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Преслава лъсна в основата на раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова

Преслава се оказа главната виновница за раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова, гласят клюките в светските среди.

Фолк дивата завъртяла главата на комика. Двамата имаха краткотрайна афера преди време. Но преди няколко месеца Преси отново се завърнала в живота на комика и този път успяла да разбие дългогодишната му връзка с Мария Игнатова.

Блондинката била наясно, че преди време любимият й имал връзка с пайнерката. Но решила да му прости и да даде още един шанс на връзката им. Но след като Мария Игнатова научила, че тв водещият отново е възобновил връзката с добричлийката, този път била непреклонна.

Блондинката се зарекла, че няма да прости измяната на любимия си. Нещо повече – дори започнала да търси варианти да му отмъсти. Енчо Керязов се оказал прекрасната възможност за това.

Клюките гласят, че тв водещата започнала връзка с него, за да си отмъсти на Димитър Рачков. Въпреки, че самият Енчо отрече за връзката си с нея, запознати твърдят, че двамата в действителност са били интимни.

Първоначално Мария и Рачков се разбрали да не оповестяват публично раздялата си, за да не се шуми покрай нея. Но след появата на блондинката с акробата, комикът решил да признае цялата истина.

Преди седмици той направи изявление чрез отворено писмо до медиите. Димитър Рачков сложи край на спекулациите, разкривайки цялата истина за отношенията си с Мария. Той заяви, че връзката им вече е приключила, но няма да навлиза в подробности.

Тв водещият допълни, че с това свое изявление счита въпросът за приключен, пише Хот арена.

Според слуховете, той преживява тежко раздялата с Мария. Връзката му с Преслава и този път не продължила дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар