Гаджето на Орлин Павлов му би шута

Гласувайте за статията
Певецът Орлин Павлов отново зарязан от приятелката си

Орлин Павлов пак е останал без гадже, издават негови близки на страниците на в. „Уикенд“. Повече от половин година той излизаше с манекенката и начинаеща актриса Лина Роскин, но ето че сега отново е сам – отбелязва изданието. В момента красавицата се забавлява на морето в женска компания, а от присъствието на изпълнителя няма и следа.

В музикалните среди се говори, че толямата разлика във възрастта им била основната причина за тяхната раздяла. Лина Роскин е на 20 години, докато Орлин Павлов вече гони четирисетака. Той мечтаел за семеен уют, докато приятелката му си падала по нощния живот и купоните до зори. „Животът още я иска“ – както казва народът. Манекенката ясно заявила на Орлин Павлов, че не ще да се обвързва сериозно, и разлъката помежду им не закъсняла.

За връзката между младата Цветелина, както е истинското й име, и Орлин се заговори през месец март. Дотогава певецът не се бе появявал официално с жена след края на аферата му с танцьорката Яна, която той трудно прежали.
Лина е от Плевен и от малка се занимава с мода. Перфектните й форми са причина често да я наемат за рекламно лице. Двамата с Орлин се запознават при снимките на негов видеоклип, в който красавицата участва.

Орлин и Лина не изкараха и половин година заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Гаджето на Орлин Павлов му би шута”

  1. francisko

    авг. 21. 2017

    тюх -майка му стара…………..пууууууу………..е сега какво да правим е…………нямам никаква идея -язък за мооом………..

Добавете коментар