Ани Цолова проговори след скандала с Николай Бареков

Гласувайте за статията

Ани Цолова се закани на Николай Бареков

След скандала с Николай Бареков, Ани Цолова проговори. Тв водещата коментира случващото се във фейсбук. Тя сподели, че срещу нея се води една изключително грозна кампания. Тв водещата написа още, че нито веднъж досега не е била потърсена от свои колеги, за да даде обяснение по случая.

Според нея, е изключително грозно да се пише нещо без преди това то да се провери. Тя допълни, че всички тези писания за израз на бездънен цинизъм и опит тя да бъде омаскарена. Амбициозната тв водеща допълни, че срещу нея се води кампания, тъй като на някой очевидно не му  харесват въпросите, които тя задава сутрин в ефир.

Тя допълни, че подобна уродливост като тази да се пише нещо за някой без то да се провери предварително, е норма, с която сме свикнали отдавна.

Екранната половинка на Виктор Николаев се надява, че за всички клевети срещу нея, ще намери справедливост в съда. А докато това се случи, тя ще продължи да си плаща всеки месец вноските по кредите. Ани Цолова допълни, че ще продължи да се издължава на банката, докато у нас не е престъпление да имаш собствен дом, закупен с банков кредит.

Тв водещата отрече и появилата се преди няколко дни информация, че е продала наследствени ниви край Плевен. Тя допълни, че това е поредната измислица.

Ани Цолова е категорична, че целта на цялата тази грозна атака срещу нея е да бъде сплашена. Но тя няма да се подаде на страха и ще продължи да прави честна журналистка – нещо, което все още се надява, че е възможно в България.

Тв водещата допълни още, ако някой намери несъответствие между декларираните от нея приходи и това, което реално получава, дори и в рамките на една стотинка, то тя ще му подари тази стотинка, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ани Цолова проговори след скандала с Николай Бареков”

  1. gogo

    авг. 21. 2017

    Чучелото,бостанското плашило наречено анка цолова,отново втрещи зрителите.Като в скоропоговорка,без никаква дикция,без да и се разбира нещо,бръщолеви каквото и падне.Ако това са лицата на НОВА,здраве му кажи…..

Добавете коментар