Светлана Василева изнудва Гущеров със заплахи за самоубийство

Гласувайте за статията

Светлана Василева пак прибягва до кървавите си схеми, плаши Гущеров със самоубийство

Светлана Василева се оказа поредната пешка в развода на Мария и Християн Гущеров. Милионерът използва факта, че певицата и моделката бяха близки по едно време, за да унижи съпругата си публично.

Покрай развода двамата често си правят номера, а Светлана се оказа една от пешките във войната помежду им. Плеймейтката обаче реши, че също трябва да извлече полза от това и се увърта около милионера, като дори се пробва да го изнудва с кървавите си схеми.

Както вече е ясно, за Светлана Василева не е новост да открадне мъжа на своя дружка. Моделката направи това преди години с Бирмата и Преслава, а след това и с още няколко свои „приятелки“. Сега обаче се шушука, че Василева е хвърлила око на Християн Гущеров. И въпреки че той си прекарва добре с нея, милионерът няма никакво намерение да я задържи за дълго, а просто я използва за момента.

Василева, която нито има постоянни доходи като модел, нито е затрупана от ангажименти, обаче видяла в негово лице отлична възможност да попълни намалялата си банкова сметка.

Двамата още преди няколко дни си пуснаха фотос под надслов „Най-добри приятели“. Хрумването е на бизнесмена, на който му било неудобно да представи плеймейтката като най-новата си държанка. Освен това целта му била да дразни бившата си съпруга, а не че има някакви сериозни намерения към Светлана Василева.

Самата плеймейтка изглежда все още не е осъзнала, че е в ролята на шут. Въпреки това вече опитала да приложи коронния си номер, че ще си пререже вените, ако и Гущеров я напусне.

Светлана Василева върти номера на Гущеров

Светлана Василева върти номера на Гущеров

Бизнесменът обаче в момента предпочита да демонстрира пълна идилия с новата си. Макар че съвсем скоро вероятно ще се умори от нея и ще й покаже вратата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар