Наследницата на Цветан Василев разпродала имотите си

Наследницата на Цветан Василев разпродала имотите си
1 (20%) 1 vote
Щерката на банкера Цветан Василев – Радосвета, надхитри държавата

Задочно обвинение получи дъщерята на банкера беглец Цветан Василев – Радосвета – пише „Уикенд“. Градската прокуратура я погна заради това, че е изпрала чрез имоти повече от 2,5 млн. лева – отбелязва изданието.

Радосвета Василева успяла да разпродаде множество имоти в столицата и по черноморските ни курорти. Наследницата на банкера успява да продаде и скъпи имоти в Царево. Апартамент от 152 квадрата в луксозен комплекс, вдигнат от КТБ, е шитнат уж за 120 хиляди лева. От прокуратурата уточняват, че това са сделки с изключително занижени цени и вече са атакувани в съда.

За разлика от видните си родители, Радосвета Василева, която е възпитаничка на Сорбоната в Париж, официално не беше вкарана в управлението на семейните фирми. Тя изгря само като шефка на купаната от баща й банка „Виктория“. Точно когато направи дебюта си като голяма шефка на малка банка обаче, КТБ се срути. Радосвета веднага потъна в анонимност. Тя обаче не беше подгонена от прокуратурата и затова тарикатски успява да врътне няколко имотни сделки.

Сега щерката на Цветан Василев е издирвана с европейска заповед. По неофициални данни тя се подвизава в Швейцария, която не е членка на ЕС, и затова заповедта няма юридическо действие там – коментират запознати юристи.

Радосвета Василева със семейството си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Наследницата на Цветан Василев разпродала имотите си”

 1. Иванов

  авг. 18. 2017

  Семейство Василеви са измамници от класа!

 2. Антон

  авг. 18. 2017

  Цяло семейство бандите са тези, и то от голям калибър.

 3. Димов

  авг. 19. 2017

  Естествено, че ще ги разпродаде. С един куфар пари се бяга по-лесно отколкото с къща. Прокуратурата да не си мисли, че престъпниците ще ги чакат да се накумят,

 4. Костас

  авг. 20. 2017

  Много отдавна цялото имущество на семейство Василеви трябваше да бъде отнето и разподадено в ползва на държавата, а тези измамници да лежат зад решетките.

Добавете коментар