Ани Цолова разкри истината за имотното си състояние

Гласувайте за статията

След сигнала на Николай Бареков: Ани Цолова проговори за имотното си състояние

Ани Цолова не е на себе си след сигнала на Николай Бареков в НАП. Бившият тв водещ призова конкретните органи да се самосезират и да извършат незабавно проверка. В сигнала си той посочи, че има разминаване между декларираното от тв водещата и това, което тя в действителност притежава.

Той заяви, че едва ли тя може да си позволи със заплатата на журналист палат в полите на Витоша. Евродепутатът допълни, че къщата на Ани Цолова, която е в близост до дома му, струва най-малко 400 000 лв.

Приближени до журналистката коментират, че тя не е на себе си заради случая. Ани Цолова не се страхува от проверката на НАП. Но не може да си намери място от яд, че е била публично обвинена в корупция.

Тя дори обмисля варианта след като приключи проверката по случая да заведе дело за клевета срещу Николай Бареков.

Колеги на тв водещата коментират, че къщата, в която тя живее в баровския квартал „Драгалевци“ се отличава от останалите къщи и далеч не прилича на палат. Домът на Ани Цолова е много по-скромен и това си личи.

Тв водещата купила голямата къща с банков кредит. Част от сумата тя платила кеш.

През 2013 година тя решила да продаде земите край Плевен, завещани от баща й. Амбициозната Ани Цолова преценила, че е най-изгодно да вложи парите от наследството в имот в баровския квартал „Драгалевци“.

За покупката на къщата били необходими общо 300 000 лв. Тв водещата платила 100 000 лв с парите, които взела от продажбата на нивите. За остатъка теглила кредит от банката в размер на 200 000 лв, който продължава да изплаща и до днес. Нейни колеги разкриват, че месечните вноски по кредита са в размер на 3 000 лв, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар