Вижте какво Димитър Рачков никога няма да прости на Мария Игнатова (Цялата истина за раздялата им)

Гласувайте за статията

Вижте какво доведе до раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова

Димитър Рачков е много огорчен от постъпката на Мария Игнатова и този път всичко между тях окончателно приключи.

Досега той и блондинката се събираха и разделяха многократно. Но след последната им раздяла едва ли ще има ново събиране, коментират запознати. Комикът е категоричен, че не желае да вижда бившата си изгора. В основата на всичко стои случка, за която има вина единствено тя.

Публична тайна е, че вечно усмихнатият тв водещ отдавна мечтае за още едно дете. И въпреки, че той, както и Мария Игнатова имат по един голям син от предишните си връзки, комикът копнееше и за дете от блондинката.

Мечтата му е била на път да се сбъдне. През пролетта на 2016 година Мария Игнатова заченала, въпреки нежеланието си да стане майка за втори път. Димитър Рачков бил на седмото небе от щастие. Но не същите чувства обзели блондинката, която не спирала да плаче ден и нощ.

Мария Игнатова била категорична, че ако роди детето, това ще означава край на кариерата й. Красавицата се страхувала най-вече от това как ще се отрази бременността на тялото й.

На своя глава тя прекъснала бременността си. След като научил за стореното от нея, комикът заявил, че това е краят на връзката им. Двамата се разделили. Но в края на лятото решили да дадат още един шанс на любовта си.

Но Димитър Рачков вече нямал никакво доверие на Мария Игнатова. Не вярвал на нито една нейна дума. Скандалите между тях станали ежедневие. На фона на слуховете, че Мария му изневерява с Енчо Керязов, Димитър Рачков решил окончателно да сложи край на връзката си с нея, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар