Емилия не иска да повярва: Коко Динев овърша света след раздялата им! (още подробности)

Емилия не иска да повярва: Коко Динев овърша света след раздялата им! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Коко Динев хич и не мисли да моли Емилия да се върне при него!

След раздялата с Коко Динев Емилия не спира да показва колко щастлива, ведра и спокойна се чувства. Певицата дори успя да свали излишните килограми от тялото си и се е отдала на нови проекти в работата.

Емилия

Емилия мислеше, че Коко Динев ще се промени, но уви – отново си е същият

Оказа се обаче, че това е само параван, който прикрива истинските й чувства. Близки до нея източници подшушнаха, че Емилия все повече мисли за Коко Динев и е изгубила съня си заради поредните новини, които научила за него.

А те са, че откакто живее сам, бизнесменът буквално овършал света. Коко ден през ден купонясвал с приятели по скъпи заведения, от които си тръгвал с младо гадже под ръка. В момента няма нито една, с която да е засичан по-често и това говори, че не е в търсене на сериозна връзка.

Не пропускал обаче да се позабавлява и да се докаже като мъж, който още е желан от жените. Именно това влудило Емилия. Изпълнителката все още лудо обича Коко и била готова да чупи и троши само като си представи, че се въргаля с никаквици в леглото й.

Най-много я боляло от факта, че Динев така и не опитал да си я върне. Емилия доскоро вярвала, че щом се премести да живее с децата им в столицата, Коко ще хукне при тях и ще я моли за прошка.

Е, това не се случва, не и досега. „Коко е доста по-хитър от Емилия и отлично знае какво й причинява. Докато е сигурен, че тя още го обича, никога няма да клекне пред нея. Играта в момента е на котка и мишка като всеки се чуди кой кого ще надцака. Защо ли си мислим, че отново Емилия ще е тази, която ще направи компромис със себе си, както винаги“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Емилия не иска да повярва: Коко Динев овърша света след раздялата им! (още подробности)”

  1. Вили

    авг. 14. 2017

    Явно този дебеличък смешко още не е свършил парите щом му се лепят жени – иначе ще си е насухо вовевки.

Добавете коментар