Гущеров бесен на Мария: Разкритието на певицата го накара да фучи! (още подробности)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров място не може да си намери от яд към Мария!

Милионерът Християн Гущеров не е на себе си и не може да си намери място, откакто бившата му съпруга Мария го наклепа пред всички. Припомняме, че преди броени дни тя призна, че се е чувствала като в затвор по време на брака им.

Мария

Християн Гущеров не иска да повярва на ушите си, бесен е на Мария за това, което тя разкри преди дни

Пайнерката разказа, че докато е живяла с Християн, не е имала правото да излиза сама с приятели, да се забавлява и да живее като нормалните хора. Постоянно трябвало да бъде около него, което в крайна сметка я задушило.

„Двама души може да се обичат много, но всеки има правото на свое лично пространство и време с приятели и близки. Когато постоянно сте в комплект идва момент, в който вече няма какво да си кажете. Така стана и при нас с Християн, защото започнах да се чувствам контролирана и задушавана“, призна Мария.

Точно тези думи вбесили до краен предел синът на Добромир Гущеров, който се разфучал потресен пред свои приятели. Християн повтарял, че не знае как е могъл да бъде толкова глупав, че да се хване на въдицата на тази жена.

„Не се задушаваше, когато й гледах детето и когато пръсках пари за парцалите и клиповете й. Тогава май отлично се чувстваше. Да ми го беше казала в очите, пък да видим колко й стиска. Но така е то с повечето жени – спре кранчето, ставаш по-черен от дявола“, насосвал Гущеров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Гущеров бесен на Мария: Разкритието на певицата го накара да фучи! (още подробности)”

  1. Петко

    сеп. 20. 2017

    Христиан е нещастно дете на баща алкохолик. Добромир Гущеров е алкохолно петно още от студентските си години. Познавам го лично и най-отговорно го заявявам. Та, нима очаквате алкохолик да създаде нормално дете?

  2. ТАКИ

    сеп. 24. 2017

    МАРА ОТВАРАЧКАТА Е ГНОМЧЕ С ОТВРАТИТЕЛНИ ДЖУКИ,ЗЛОБНО И БЕЗМОЗЪЧНО,БРАКЪТ ИМ БЕШЕ ЗАГАДКА,ИМАЙКИ ПРЕДВИД УМНИЯ И ОБРАЗОВАН,ХУБАВ И МЛАД БИЗНЕСМЕН

Добавете коментар