Жестоката истина за Кейт Мидълтън и останалите британски кралски особи

Жестоката истина за Кейт Мидълтън и останалите британски кралски особи
5 (100%) 1 vote

В багажа им винаги трябва да има черен ансамбъл в случай на смърт

Истината за Кейт Мидълтън и британските кралски особи ще ви остави без думи.

Вероятно отстрани изглежда, че животът на Кейт Мидълтън и останалите представители на британския кралски двор, е изключително лесен и безгрижен, но истината е съвсем различна.

Оказва се, че облеклото на британското кралско семейство и в частност на Кейт Мидълтън, трябва да отговаря на редица изисквания.
Дрехите на кралската фамилия винаги са привличали вниманието – като се започне от цветните тоалети на кралица Елизабет втора и се стигне до роклите на Кейт Мидълтън и късите панталони на принц Джордж.

Кейт Мидълтън

В багажа им винаги трябва да има черен ансамбъл в случай на смърт

Истината е, че нормите за кралските облекла, са дълбоко вкоренени в историята. Тези правила важат дори и за гардероба им при пътуване в чужбина.
Така например невръстният принц Джорд е длъжен да има поне пет чифта къси панталони. Задължително изисквате е всички те да са в различни цветове.

На свой ред малката принцеса Шарлот пък трябва да има на разположение поне 10 барети.
Що се отнася до багажа на херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън, в него задължително трябва да има два чифта бежови обувки.

На практика това са само малка част от изискванията, които трябва да спазват членовете на британската кралска фамилия.
Има и едно доста мрачно и странно изискване при опаковането на багажа им.

Когато член на кралското семейство тръгне на път за друга държава, то той задължително трябва да има в багажа си и черен ансамбъл, подходящ за траур.
Това изискване е в случай, че докато е в чужбина, друг член от кралското семейство издъхне.

Изискването е своеобразна гаранция, че членовете на кралската фамилия на Великобритания ще са подходящо облечени, когато стъпят на родна земя, в случай на смърт.

Изискването е въведено през 1952 година. Тогава кралица Елизабет Втора е на първото си посещение в Кения. Тогава научава новината за смъртта на баща си. Кралицата не разполагала с черна рокля в багажа й и се наложило да изчака в самолета, докато й донесат подходящо облекло, пише dariknews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар