Венета Райкова ще разкаже играта на Николета Лозанова

Гласувайте за статията

Блондинката е готова за отмъщение

Устатата тв водеща Венета Райкова, която неслучайно наричат „поразяващата уста“ се закани, че ще разкаже играта на Николета Лозанова.

Истината е, че Венета Райкова най-после е успяла да пробие в Би Ти Ви след дългогодишни опити. Русата тв водеща, която е кралица на „горещите“ интервюта се завръща с гръм и трясък в родния ефир.

Завръщането й ще нанесе два изключително тежки удара. Единият е по Нова тв, откъдето я изгониха преди време, тъй като от тази есен тя ще се подвизава в Би Ти Ви.
Другият тежък удар ще е по плеймейтката Николета Лозанова, която от известно време се изявява като водеща на предаването „Папараци“.

Венета Райкова

Блондинката е готова за отмъщение

На този етап все още не е ясно под каква форма Венета Райкова ще се завърне в родния ефир. Из коридорите на Би Ти Ви обаче се шушука, че блондинката влиза в мегапродукцията „Фермата“, където й е отредена специална роля.
Каква обаче е ролята й за момента остава тайна.

Припомняме, че новият сезон на текезесарския формат, стартира през септември.
Според неофициална информация до скъсването на отношенията между Венета Райкова и Нова тв, се е стигнало заради конкуренцията на Николета Лозанова. По това време тя водеше „Поверително от NL“ по ТВ7. Предаването течеше в същия часови пояс като това на Райкова.

Тогава блондинката бе бясна, че футболната съпруга й влиза в жанра и по този начин създава сътресения във високия рейтинг, с който бе свикнала.
По-късно Николета Лозанова се прехвърли в Би Ти Ви, а Венета Райкова се изпокара с продуцентите си в Нова тв и се отдаде на творческо писане.

През това време устатата тв водеща издаде цели четири книги, които се превърнаха в бестселъри още в момента, в който се появиха на пазара.
Към днешна дата Венета Райкова списва петата си поред книга.

Не е изключено влизайки отново в национален ефир, да хване за косата Николета Лозанова. Припомняме, че блондинката още навремето се зарече, че ще накара плеймейтката да си плати прескъпо за стореното, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар