10 г. след трагедията, родителите на Мануела Горсова съобщиха чудесна новина

Гласувайте за статията

Младата жена вече има самостоятелни реакции

Мануела Горсова, която изпадна в кома, след като автомобилът, в който пътуваше, бе блъснат от шампиона по фигурно пързаляне Максим Стависки.

Той се бе качил зад волана на мощното си возило в нетрезво състояние. Сблъсъкът се оказа фатален за 23-годишният Петър Петров, който също пътувал в автомобила на Мануела Горсова. В резултат на тежката катастрофа, той изгуби живота си.

Фаталният инцидент се случи през 2007 година. Оттогава семейството на Мануела Горсова живее в истински ад.
Младата жена, която към днешна дата е на 28 години, е започнало да се подобрява прогресивно, твърдят от семейството й.

Мануела Горсова

Младата жена вече има самостоятелни реакции

„Телеграф“ отбелязва на страниците си, че Мануела Горсова вече има самостоятелни реакции, може да преглъща сама и да движи крайниците си. Тя обаче все още не може да говори, нито пък да се държи сама на краката си.
Младата жена има нужда от чужда помощ и то денонощно. В ролята на нейна гледачка още след инцидента, влезе майка й.

Малко след жестоката катастрофа животът на Мануела на няколко пъти бе в опасност. За щастие всичко това остана зад гърба й и тя успя да се пребори.
Семейството й е обнадеждено, че някой ден ще успее да се изправи на крака и да се върне отново към предишния си начин на живот.

Роднините й споделят, че в последно време състоянието й е видимо подобрено. Всички те се молят за нейното оздравяване и се надяват на чудо.

Бащата на Мануела – Красимир Горсов заяви, че от момента на жестокия инцидент не са спирали да се надяват на чудо. В същото време обаче той си дава ясна сметка, че човешкият мозък е нещо непредвидимо.

Що се отнася до причинителя на този жесток инцидент, то той промълви, че го е срам да погледне българите в очите. Припомняме, че малко след случката той си замина за Русия, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар