Гала се закахъри за родителката си (Вижте как трепери над нея)

Гласувайте за статията

Гала прибра майка си при себе си, след смъртта на баща й родителката й заживя при нея

Гала се уплашила за здравето и живота на майка си. Водещата на дамското предаване „На кафе” изпаднала в тежка параноя, че може да загуби и нея след като баща й починал.

Възрастната дама живеела сама затова Гала я поканила в дома си. Блондинката останала вкъщи единствено с гаджето си Стефан след като дъщеря й Мари се залюбила със сина на Джуджи. Девойката почти не се задържала у дома.

Плевенчанката все по-често усещала липсата на Мари затова взела майка си при себе си. Хем ще й бъде дружка и ще я разтушава по време на депресивните й състояния. Хем ще й помага в домакинството. Водещата изнемогвала и трудно се справяла с домакинските задължения. Заради предаването си трябвало всеки ден да става много рано, предават от retro.bg.

До скоро Гала плащала колосални суми на домашни помощнички. Когато майка й се принесла у тях тя уволнила чистачката. С което домашните й разходи олекнали значително.

Вместо да се забавлява с старите си дружки Джуджи и Кремена Хакваджиян русокоската, на която й било писнало от клюките, които разнищвали започнала да излиза по-често на ресторант в компанията на възлюбения си и жената, която я е родила.

За сефте Гала не пожелала да се включи в  почивка на море заедно с приятелките си. Тя си била намислила да замине на лятна ваканция в Турция. Където ангажирала луксозен хотел за тримата. Мари не пожелала да се присъедини към тях. Влюбената девойка  щяла да отдъхва с гаджето си по нашенското море.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар