Биляна Дол подлуди Валери Божинов: Иска къща и сватба!

Гласувайте за статията

Биляна Дол знае какво иска от Валери Божинов!

Валери Божинов и Биляна Дол може скоро да заживеят в собствен дом. Футболистът е решен да продължи живота си с изкусителната сръбкиня. И дори вече замисля да направи следващата крачка.

Валери Божинов

Валери Божинов побеля от гаджето си, но я обича

Ритнитопковецът и сръбската манекенка са заедно вече от година. От близо месец родния национал вече рита за швейцарския тим „Лозана”.

Той заряза Китай именно заради „старото коте”. И избра да е част от екипа на швейцарския отбор, по желание на новото си гадже. Защото тя харесва Швейцария.

И не само това, а дълго време е живяла в тази страна. Понеже нейните родители също живеят в Цюрих, а тя е много близка с тях.

Биляна Дол много харесва и езерото край Цюрих. Дори често е споделяла, че то е нейната голяма страст и любов.

Заради това българският нападател и сръбският модел възнамеряват да заживеят трайно в Швейцария.

Сръбкинята не само е влюбена в тази страна. А съвсем скоро може и да стане новодомка с Валери Божинов. Дол е подлудила Божигол, че двамата иска да си имат собствено гнездо.

И какво по-добро от това да се установят край любимото й швейцарско езеро.

Заради това тя вече е хукнала да оглежда къщи край лазурните брегове на езерото край Цюрих. И то докато любимият й тренира с отбора.

Но според запознати Валери Божинов така е хлътнал по по-старото си гадже, че е готов да изпълни всеки неин капри. А те никак не са малко!

Както и цените на жилищата в Швейцария, които са доста солени. Особено на брега на популярното езеро, които наистина са изумителни.

А за да има собствен дом в Швейцария Божигол е готов да вложи част от хонорара, който спечели от заработеното в китайския футболен отбор.

Изборът на къща Валери Божинов е оставил изцяло в ръцете на красивата сръбкиня. А тя пък не спира да събира тен и мъжки погледи покрай плажовете на любимото си езеро в Цюрих.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар