Сергей Станишев води челядта си на яхта в Гърция (Бившия премиер си купува бански от 400 лева)

Гласувайте за статията

Сергей Станишев стяга фамилията за почивка в Гърция, шефът на ПЕС се обзавежда с бански от 400 лв

Сергей Станишев малко след като стъпи на родна земя побърза да си набави най-необходимите неща за така чаканата от семейството му морска почивка.

Лидерът на европейските социалисти бил забелязан в най-големия столичен МОЛ да пазарува бански за себе си. Бившият бг премиер директно се отправил в луксозния магазин на „Вилебрекуин”, които държат лидерството в производството на бански за силния пол.

Серго харесал няколко модела и след обстойна консултация с отзивчивите продавачки се обзавел с два, три. Само един от банските на дизайнерската марка се харчат по 400 лева парчето, че и нагоре. Станишев не посмял да ги пробва. Но се уговорил за подмяна ако не му стоят добре, предават от електронното издание retro.bg.

Само след няколко дни заедно с Моника и четирите им деца Станишевата фамилия ще отпътува за съседна Гърция. Където от няколко години подред семейството обича да летува.

Бившия лидер на БСП уредил само с няколко обаждания по телефона голяма яхта. С която ще обиколят любимите си места. Докато Моника с децата се пекат на борда Сергей щял да се отдаде на любимото си занимание. Той обичал да се гмурка в морето. И да опознава морското дъно. Това било идеален начин да избяга от сивото ежедневие и ангажиментите си.

Зимата дайвинга Станишев заменял със ските. Но в последно време не му оставало много време за спорт. Когато бил свободен оставал с децата – двете негови и двете на Моника от предишния й брак.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сергей Станишев води челядта си на яхта в Гърция (Бившия премиер си купува бански от 400 лева)”

  1. Простосмъртен

    авг. 03. 2017

    Не е важно колко струва банския, а какво има под него! Станишев ако ще и 20 бански за по 4000 € да си сложи все си е същия грозник! Ама нали беше родолюбец – защо ходи на море в Гърция, а не тук?!? Защо не отскочи и до родната Русия?

Добавете коментар