Някои от родните ни фолк звезди могат да се похвалят с наистина забавни подаръци Всеки обича да получава подаръци за рожден ден, че и за всякакви други поводи, фолк звездите не правят изключение. Повечето от тях разполагат с достатъчно средства, за да си купят, каквото пожелаят, точно по тази причина за тях остава най-интересен моментът на изненадата. Понякога обаче са били толкова шокирани, че са оставали без думи. Най-често с подаръци ги обсипват феновете, но и приятелите им, разбира се.
  1. Тони Стораро
Да подариш на Тони Стораро плюшено мече и… букет цветя – признаваме, това е наистина закачлива шегичка. Изглежда почитателките на неповторимия глас смятат, че каквото тях ще ги трогне, него също би трябвало. Тони Стораро си спомня и един друг армаган - връвчица с люти червени чушки. Е, поне е практично и полезно!
  1. Борис Дали
Чаровният изпълнител, който неведнъж е въвличан в интриги с колежки, веднъж получил като подарък папагал. А можеше и хамстер да е…
  1. Теодора
Добре че знойната брюнетка почти винаги е заобиколена от заможни мъже, които я обожават и я даряват с оригинални подаръци, защото някои от околните смятат, че тя заслужава… билет за концерт на своята колежка Глория. Може би това е било един много груб майтап с певицата, което въобще не прави чест на „поръчителите“.
  1. Райна
Стройната македонка, известна с парливия си характер, винаги получава достойно внимание. Нейният подарък е може би най-милата и романтична идея в тази класация, която смело може да се определи като модерна серенада. Таен ухажор и фен на Райна я сюрпризирал с 30-минутна заря пред дома й.
  1. Андреа
В личния си топ 5 Андреа явно не си спомня за по-шантав подарък от този, но може би има защо да го помни и до днес… Пътуване до остров Бали определено не се забравя лесно, а по всяка вероятност то е било осигурено като подарък от любимия й Кубрат Пулев.