Скандалът в Пайнер е голям, ще стане ли фал на концерта?!

Преслава и Галена отново са на косъм от скандала. Двете хитови певици ще се срещнат на грандиозен концерт на „Пайнер”. Той ще се проведе на 29 юли във Варна. [caption id="attachment_523368" align="aligncenter" width="261"]Пайнер Пайнер се тресе от претенциите на звездите си[/caption] На сцената в морската столица ще се качат още няколко топ имена на димитровградската музикална фирма. Организатор на спектакъла обаче няма да е човек от фирмата, люпилня на чалга певици. Заради което Митко Пайнера останал като безгласна буква при подбора на изпълнителките. Лятната фиеста ще бъде с участието освен на врагините Преслава и Галена, още с Десислава, Емануела, Емилия, Теди Александрова и певците Фики Стораро и Галин. Водещ на концерта ще е Иван Динев-Устата.

Всяка една от чалга дивите се смятала за по-по-най- от останалите си колежки. Заради което организаторите се видели в чудо коя да открие и коя да закрие грандиозното шоу в морската столица.

Най-голяма драма спретнали бившите приятелки Преслава и Галена. След като цирка приел застрашителни размери организаторите решили да ги помирят с компромисен вариант. Двете ще закрият концерта с дуетното си парче „Живей”. Преди това били нарочили добричлийката да открие концерта, а гласовитката от Смядово да закрие спектакъла. Но впоследствие този вариант отпаднал. Не само двете екс дружки спретнали огромен цирк. Анелия също се имала за звезда от голяма величина. Заради което бившата на Коко Динев също имала претенции. Тя недоволствала, че ще пее преди Емилия, което никак не я устройвало. Двете жени на хазартния бос не стигнали до споразумение и трябвало организаторите да се намесят в реда. Теди Александрова също не отстъпвала. И тя искала да пее напред. Организаторите накрая всяка една от пайнерките да пее така, че да има време и за останалите си ангажименти. Накрая все пак се сбъднала мечтата на Преслава да открие концерта. А накрая ще пее Анелия. За разлика от другите тя отменила ангажиментите си, за да триумфира като звезда на сцената на Варна.