Лиляна Павлова подкара мощен джип (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Лиляна Павлова спазва стриктно препоръките на Бойко Борисов

Лиляна Павлова е сред подчинените на Бойко Борисов, които стриктно изпълняват заръките му. Бившата регионална и настояща министърка на европредседателството ползва служебния автомобил и полагащия се шофьор на НСО единствено за служебни нужди.

Припомняме, че Бойко Борисов апелира към колегите си именно с тази молба – да ползват служебните автомобили и шофьори единствено при изпълнение на служебните им задължения. По всичко личи, че Лиляна Павлова изпълнява стриктно заръките му и не си позволява да кръшка.

Пухкавата министърка беше щракната от папараци на „Ретро“. През деня, докато тичаше по служебни срещи, тя се придвижваше с черната лимузина, осигурена й от НСО, като използването й включва и екстрата личен шофьор.

Но след приключване на работния ден Лиляна Павлова се качи на личния си автомобил. Бившата регионална министърка се е сдобила с чисто нов мощен джип. Тя е заложила на актуалната марка „Рейндж Роувър“. Пухкавата министърка е избрала нежен цвят, подхождащ на една истинска дама. Новият й джип е в снежно бял цвят.

За управлението му тя разчита на себе си. И очевидно се справя много добре с това. Неслучайно Лиляна Павлова е избрала голям автомобил, за да се чувства по-комфортно на пътя.

Всяка сутрин тя паркира луксозния джип пред парламента. След това се качва на лимузината, осигурена й с НСО. Но след приключване на служебните ангажименти, министърката ползва единствено служебния си автомобил, пише Ретро.бг.

Приближени до нея припомнят, че докато е била на поста регионален министър, често пътувала с личния си автомобил до провинцията по служебни задачи. Но въпреки това, никога не е парадирала с факта, че използва личната си кола, за да пътува по работа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар