Съпругата на Честър Бенингтън от Linkin Park: Уби се заради моята изневяра, но не съжалявам!

Съпругата на Честър Бенингтън от Linkin Park: Уби се заради моята изневяра, но не съжалявам!
1 (20%) 1 vote

Фронтменът на Linkin Park Честър Бенингтън се самоубил заради жена си

Само няколко часа след самоубийството на фронтмена на Linkin Park, Честър Бенингтън, в Twitter профила на съпругата му Талинда бяха публикувани съобщения с шокиращо съдържание. В тях се казва, че тя е изневерявала съпруга с колегата му Майк Шинода.

Разкритията шокираха целия музикален свят, който все още се съвзема от новината за смъртта на Бенигтън. Спекулациите, че се самоубил заради проблеми с алкохола и дрогата, бяха първите, които се появиха в общественото пространство.

От акаунта на Талинда обаче излязоха други съобщения. И, ако се докаже, че те са публикувани от нея, то самоубийството на музиканта е вследствие на изневяра.

„Мисля, че това е точното време да кажа, че изневерявах на Честър с Майк“, пише в една от публикациите. А в друг от постовете се подчертава, че профила не е разбит от хакери и че Талинда се е омъжила за Честър само заради парите.

Твърденията на Талинда за Честър Бенингтън обаче не спират до тук.“Никога не съм го обичала истински. Бях влюбена в парите му, колкото и да е болезнена истината“, твърди още тя.

„Мисля, че Майк е по-добър от него“, продължава съпругата на покойния музикант. Но най-шокиращ е туитът, в който тя пише, че умишлено го е подтикнала да се самоубие.

„Аз го насърчиха да се убие, казах му, че на никой не му пука за него“, пише още тя. „Той не се е самоубил, беше мъртъв, преди да се обеси, имам доказателство“, пък е първият й пост в мрежата.

Малко след това постовете са изтрити, а самата Талинда е неоткриваема за коментар.

Честър Бенингтън се самоуби на 41 години. Музикантът е открит обесен в дома си в Калифорния.

Честър Бенингтън от Linkin Park се самоубил заради жена си

Честър Бенингтън от Linkin Park се самоубил заради жена си

Коментарите на съпругата му са толкова страховити, че ако се окажат истина, тя може да бъде съдена за подтикване към самоубийство или за предумишлено убийство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Съпругата на Честър Бенингтън от Linkin Park: Уби се заради моята изневяра, но не съжалявам!”

  1. Крис

    окт. 11. 2017

    Мразя те Талинда как може да си толкова зла към един прекрасен човек който не те заслужава ти трябваше да се самоубиеш а не той ти си виновна зс всичко мразя те заради теб всички фенове страдат ти не го заслужаваш и никой няма да бъде с теб 😭😭😭😭😭😭😭😠😠😠😠😠😠😭😭😭😭😭😠😠😭😭😭😠😠😭😭

  2. Майната ви!

    мар. 05. 2018

    Я стига глупости! Тъпи жъти страници! Не ви ли е срам да петните смърттан а Честър с подобни провокации?!

Добавете коментар