Слави Трифонов се предаде

Слави Трифонов се предаде
1 (20%) 1 vote

Вече планира на кого и какво да завещае

Най-известният шоумен в България – Слави Трифонов, се предаде.

Почитателите на Слави Трифонов се простиха с надеждата, че ще го видят отново на екран още преди няколко седмици. Това се случи, когато стана ясно, че ще се подложи на сериозна операция за смяна на ставата.

Всичките му фенове още тогава си дадоха ясна сметка, че ще трябва да кажат „сбогом“ не само на Слави Трифонов, а и на екипа му.
От този петък (24 юли), предаването на шоумена слиза от екран.

Слави Трифонов

Вече планира на кого и какво да завещае

Вместо предаването му, зрителите на Би Ти Ви ще могат да гледат повторението на американския сериал „Загадките на Лора“. Той ще се излъчва в същия времеви интервал, в който течеше „Шоуто на слави“.
Сериалът вече е излъчван по Би Ти Ви Комеди

Това става ясно от записаното в програмата на телевизията след 24 юли.
Последното шоу на живо ще е на 21 юли (утре). След това обаче ще продължи излъчването на повторенията след обедните новини.

От близкото обкръжение на Слави Трифонов издават, че сякаш се е предал нацяло. След като през миналата година вече прехвърли 50-те години, а и покрай здравословните му проблеми, той все по-често се замисля за старините, които вече чукат на вратата му.

Една от основните теми, върху които размишлява в последно време е на кого и какво да остави след себе си.
След краха на попследната му връзка – с балерината Мартина Огнянова, която му изневери, шоуменът вече гледа песимистично на връзките си.

За момента Слави Трифонов все още не крои планове да излезе в заслужена пенсия, за да харчи състоянието, което е натрупал. Близките му обаче издават, че е решил да завещае богатството си на своя племенник – Теодор, който открай време му е слабост.

За никого не е тайна, че Слави чувства отрочето на по-голямата си сестра като свой син, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар