Сашка Васева напълно сляпа с дясното си око (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Сашка Васева е ослепяла още преди година

Сашка Васева вижда само с лявото си око

Сашка Васева е загубила напълно зрението на дясното си око. Оказа се, че от близо година насам певицата вижда единствено с левия си зрителен орган.

А заради страха си от инжекции, операции и лекарски интервенции тя отказва да се подложи на лечение в болница, разчитайки на алтернативна медицина и божие чудо, твърди slava.bg. Страхът от затворени пространства е причината Васева да ослепее. Миналото лято по невнимание тя се заключила в мазето в къщата си в село Ресилово и заради клаустрофобията си изпаднала в силен емоционален шок.

„В мазето нямаше никаква крушка, бе тъмно като в рог. Изпаднах в истерия, че съм заключена и ще умра.

Усещах студените стени и пръстения под, отникъде не влизаше дори лъч светлина. Всичко ми причерня, започнах да блъскам по вратата и викам с пълна сила, докато синът ми не ми отвори близо час по-късно“, връща лентата назад за преживения ужас изпълнителката на „Левовете в марки“.

Сашка ВасеваИзлизайки от мазето в несвяст, изведнъж Сашка осъзнала, че макар да е на дневна светлина, тя все още не вижда добре с едното окото. Получила силна паник атака. В крайна сметка установила, че с дясното око вижда размазани сенки, а до следващото утро напълно ослепяла с него. Дупнишката Мадона посетила офталмолог, който след обстоен преглед и изследвания установил, че очният нерв е атрофирал, което води до слепота.

Имало варианти за лечение с лазерна операция, и то трябвало да се действа веднага, инак отлагането във времето намалявало шансовете за пълно излекуване.

Страхуваща се от инжекции и операции обаче, чалга певицата отказала да легне под ножа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар