Елена Петрова губи косата си от нерви (Актрисата пред нервен срив)

Гласувайте за статията

Елена Петрова оплешивява от стрес и преумора

Елена Петрова се е видяла в чудо заради косата си

Елена Петрова оплешивява от нерви. Актрисата прогресивно губи косата си и никакви маски и процедури не й помагат. Нейни близки издават, че тя оплешивява от многото стрес и нерви в работата и в личния си живот.

Красавицата е сред най-популярните къдрокоски у нас. Любимката на зрителите от „Стъклен дом“ полага изключителни грижи за къдриците си, но ролите понякога изискват непосилни жертви – гъстата й коса била отрязана за снимките на „Козият рог“, предава slava.bg.

Елена ПетроваСамата Елена споделяла публично, че от стрес и нерви започнала да има проблеми – цели кичури доброволно имигрирали от скалпа й. И въпреки, че полагала неимоверни грижи за нея, не успявала да спре процеса.

Запознати издават, че сериозните сътресения и любовни неудачи в живота на звездата се отразяват на здравето й. Както знаете, Елена се раздели с гръцкия си съпруг-милионер, който буквално я остави на улицата. Причина за раздялата им се оказа аферата й с режисьора Мартин Макариев, който обаче я заряза заради доста по-младата Луиза Григорова. Двамата дори минаха под венчило преди няколко месеца.

И това окончателно сринало Петрова, която била на ръба на нервен срив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар